aasyaamomm kızlar Allah rızası için bı akıl verin yoksa bitmek üzereyim. 7 buçuk aylık kızım var normalde gece uykuları iyidir emer ve hep uyurdu şu 4 gündür gram uyku uyutmuyor bize. asla ağlamayan bebek surekli ağlıyor apartmani kaldırıyor resmen saat tuttum uyuyo 10 dk sonra uyanıyor şiddetli bı şekilde ağlayarak. ateşi filan da vardı gündüz acile götürdüm orda da hiç bişey demediler. burnunu filanda güzelce temizledim gerçekten dayanacak gücüm kalmadı 4 gündür bu durumdayız. başına gelen var mı lütfen bı akıl verin
Nesli06 aasyaamomm uykusunda aglıyosa damakları acıyordur. Yada atak dönemindedir. Bizee 7 8 aylıkken öyleydik
gokcekocyigit07 aasyaamomm bazen bebekler nazardan da çok huysuz oluyor, bol bol oku, bir de beyaz gürültü sesi aç uyut bakalım, belki de bir şeyden de korkmuş olabilir ya her şey olabilir, Rabb’im yardım etsin arkadaşım
aasyaamomm Nesli06 ben ilk önce dişten şüphelendim alt iki dişi 6 aylıkken çıktı üst dişler çıkıyor sandim ama damaklarda da belirti yok
aasyaamomm gokcekocyigit07 Allah razı olsun 😊 valla dinlemedigimiz dua ses kalmadi normalde zaten hep ilahi dinleterek uyuturdum onu açıyorum yasin açıyorum Nebe süresini pıs pış sesini beyaz gürültüyu hep denedim hiç biri işe yaramıyor 10 dk uyuyo sıçrayarak geri uyanıyor anlamadım sorun neyse. babasının nazarı değdi galiba hiç hastalanmadi benim kızım hiç ağlamıyor deyip duruyordu dillendirmemek gerekiyor böyle şeyleri
gokcekocyigit07 aasyaamomm banyo yaptırıp zeytinyağı ile masajla, bizim kız da atak dönemlerinde çok işe yaradı 🤭
gokcekocyigit07 aasyaamomm mutlaka dene hatta ben banyo yaparken de çok zorladı diye çıngırak ile birlikte yıkadım, bir de banyo suyuna minicik bir damla sirke döktüm 🤭 sonrasında da mis gibi zeytinyağı masajı, oo saatlerce uyur 😇
aasyaamomm gokcekocyigit07 inşallah bizim kızda da ise yarar hiç halim kalmadı artık 4 gecedir uyku yok gündüz de yok zaten bitmiş durumdayım 😅