Danerys Yica alt sınıra yakın aman napayım diyorum. Sınırı geçmedikten sonra . Kilo alıyor almasına ama 200 gr almış geçen ay öyle yani
Yica Danerys doğru valla oda sorun değil. Bilmiyorum kaç aylık ama. 4. Aydan sonra 200 grm çok normal bizde öyle alıyoruz
Danerys Yica 6,5 aylık şimdi yavrum. Evet öyle diyorlar ama bakınca burdaki kilolara bakamamış gibi hissediyor insan bazen
Yica Danerys ne demek bakamamış. Valla bebeğin uyuması yemesi başarı segil bebeğin karakteri. Belki de minnoş olacak
alisileedis Danerys Kaç kilo bebeğiniz acaba ? Benim ki 9.5 aylık 8300 gr böyle postları görünce çıldırıyorum 🙄
Danerys Yica ya kafaya da çok takılıyor. Geçen gece yeğenlerime makale çevirttim palm yağı ile ilgili . Sağolsunlar öyle korkunç bir şey değilmiş. 😅
Yica Danerys gerçekten öyle. Ama büyüdükçe geçiyor ya o takinti sanki. Bebise palm yağlı birşey mi vermiştin 😅
Danerys Yica mamalarda var hepsinde ama araştırdım. Zararsızmış. Yani doymuş yağın klasik zararları ☺️
Daniel Mbma 4 aylık oğlum kilosu 7900 ,boyu 71 cm bence değerler normal 3730 gram doğdu bizimkide,bence bebeğiniz zayıf değil
Danerys alisileedis persentilin içindeyse sorun yokmuş zaten. 7 falan bizim de. Zaten iri bebekti doğduğunda üzerine pek bişey eklemedi. 200 gr falan almış önceki aya göre. Çok üzülüyordum ama artık önemli olan sağlıklı olması diyorum
aabcdefaaa Danerys içimdeki ses olmuşsun resmen 😅😅 sadece övünmek için açılan saçma sapan kilo postları. Bende bir ara bu gönderilere bakıp üzülmüştüm şimdi takmıyorum
Danerys aabcdefaaa aynen ben de takmıyorum yani napayım. Sağlıklı olsun da. Pirinç unu falan yediriyorum belki kilo alır diye bakalım
aabcdefaaa Mbma Asiri sinir oluyorum ya. Bence çok saygısız bir hareket post açıyorsunuz size yorum yapan insanlar oluyor zahmet edip cevap verin
Mbma aabcdefaaa kiz 5 aylik bebekle tek basima ilgileniyorum napim bebegimi birakim burdami vakit geciriyim?
Mbma Yica aynen iste bnde ondan sordum benim bebegimede zayif kucuk falan diyolar ister istemez insan dusunuyo
Yica Mbma şaka yapıyorsun dimi. Ne olsun istiyorlar. Benim bebiş 8 aylık 8.400 baya zayıf kalıyor o zaman sizinkinin yanında. 72 cm de boyu