Zeynebinannesiii Kızlar bebeğim 13 aylık balık yağını kaç ölçek kullanmam gerek siz kaç ölçek veriyorsunuz? Çay kaşığı versem olur mu acaba ? Birde d vitamini var birini akşam birini sabah mi versem
Dyglila Zeynebinannesiii kahvaltısından sonra 1 çay kaşığı vermen yeterli olacaktır canım. D vit akşam vermiş olursun. Ama balık tüketmiyorsa balık yağını kullan.
kitapkurdubebeninanasi Zeynebinannesiii bunlar doktor önerisiyle kullanilir. Bi arkadas d vit aksam kullan demis ama uykusuzluk yapar d vit. Sabah vermeye calisin. Eger balik yemiyorsa vermelisiniz balik yagini
Deletedmom5284 Vitaminler doktor kontrolünde kan tahlili sonrasında kullanıma başlanmalıdır, balık yağını ise haftada 2 ila 4 gün balık yemeyen çocuğunuz var ise kullanabilirsiniz, ölçeğini doktorunuz belirliyor ✨
Zeynebinannesiii Deletedmom5284 d vit doktor önerisi ile kullanıyorum ben , balık yağı her hafta alamıyoruz o yüzden kullanıyorum 🙏🌼
Zeynebinannesiii Dyglila balık her hafta alamıyoruz canım o yüzden tüketiyorum teşekkür ederim cevabın için❤️
Zeynebinannesiii kitapkurdubebeninanasi d vit uykusuzluk yaptığını ilk defa duydum bana da bilgi olmuş oldu teşekkür ederim 🙏 o zaman d vit sabah balık yağı akşam kullanayım canım 🌻