Melekylcn Slm kzlar 28 gnluk bebegmin kaslarnda ve kulagnda konaklar olusmaya basladi ne yapsam gecer acaba bu durumu yasayip bi fikri olan war mi
Smye Melekylcn mustela tek çare 😀 bide banyodan önce zeytinyağı yıkadıktan sırna da tarakla Çıkar oluşanlar için
Antlbulut Melekylcn sana cok guzel bir tavsiyem var bende cok geç öğrendim şampuanı bebeğin vucuduna direk döktüğümüz için olsuyor o yuzden sampuanı bıraz köpürtn köpügü sürün bu kaç yıkamada gecer
Aslihannazli Melekylcn zeytinyağı sür azıcık bekle sonra güzelce yıka canım benim bi kaç defa banyo yapacağın zaman bunu uygula. Bi de iyice durla bebeğini durlamamaktan da oluyormuy
Rukiye_Meryem Melekylcn bizimde vardı ben banyodan önce zeytinyağı sürdüm beklettim sonra inçe uçlu tarak ile taradım ama bastırmadan sonra banyo yaptırdım banyodan sonra tekrar tarak ile taradım bir sonraki banyosunda da tekrarladım.
MayneymisAltintop Canım doktorumuz zeytinyağı ile masaj sonrasında da banyo önerdi. Birde hangi şampuanı kullanıyorsunuz?
thelake Melekylcn Annem biraz vazelin sürdü konak olan yere 1 2 saat bekledikten sonra banyo yaptırdım 1. Banyoda azaldı 2. Banyoda tamamen geçti..