Obiranneeee Kızlar kızım 15 aylık uykuya dalınca sürekli dönüyor sürekli hareket halinde kafasını kaşıyo yüzünü kaşıyo bi değişik hareketleri varr ama deli gibide uyumak istiyor ama hareket etmekten uyuyamıyo varmı başına gelip çözüm bulan yaaa😒😔
honeyybee_ Obiranneeee 15 aylik olana kadar gecmiyormu yaa bizimkide dönmeyi ogrendi koca gece pır pır dönüyor o uyuyorda beni uyutmuyor 🥴
Obiranneeee Baharaktas23 😂😒🙏 valla bacım banyoyu denedim bu gece bakalım ama bitki çayını hiç denemedim onuda denerim gerçekten dayanılcak gibi değil
Deletedmom5284 Aa bu benim kızım 😂😂 yemin ederim oturuyor uyurken, böyle kalkıyor oturuyor yastığını düzeltiyor falan 😂😂
Obiranneeee Deletedmom5284 aynı aynı göZleri kapalı resmen uyuyo ama hareket halinde uykusuzluk bir yandan gerçekten zor bi durum raabbim sabır versin hepimize 😒😒
D-Ayyildiz1 FiltreKahve 10 aylik 10 aydır saatlik bazen saat bile surmuyor hep ayaktayim uykuyu ozledim surekli mizmizlanirken bacaklar havada eller yuzunde havada basi sag sol ve agzi vizviz konuşuyor arada boomerang gibi yatp kalkiyorum besigin basina bende yardim bekliyorum😫
Obiranneeee honeyybee_ valla bacım her çocuk farklı her aya bir umut bağlıyoruz ama her ayın ayrı ayrı bir zorluğu var yaa ha şimdi geçer ha bu ay ha diğer ay ama 15 yaşınada gelseler her daim zorluklar tavan böyle küçükken daha zor o ayrıı😒😒
Baharaktas23 Obiranneeee rica ederim canım ben biraz atlattım yatmadan yogurt veriyorum uyku yapıyor çok hareket etmiyor eskisi gibi
Obiranneeee Baharaktas23 hayır denemedim ev çok sıcak bunalıyo sıcağada gelemiyor normal gecelik giydiriyorum
honeyybee_ Baharaktas23 aldim ama kidze marka güvenip giydiremedim henüz ince gibi battaniye ortmeden icim nasil rahar edicek
Obiranneeee Baharaktas23 evet yoğurtta mantıklıymış iyiki yazmışım banada fikir oldu dilerim diğer annelerede olur teşekkürler 🙏
Baharaktas23 honeyybee_ ben uyku tulumu giydiriyorum altına kollu atlet bi ince badi üstünü örtme dediler sizin gibi içim rahat etmedi battaniye terletiyor ince yorgan örtüyorum terlemiyor içim rahat uyuyorum