Nur2345 Kızlar normal dogum yaptım ve 35 gün oluyor dikislerim düştü. Afedersiniz ama aynayi alıp o bolgeme baktığımda orası baya Bi açık görünüyor yani vajina min içini görüyorum sanki orasinin daralması ne kadar zaman alır birde böyle olan var mı aranızda
Cansuatlas35 Nur2345 benim de o şekilde ve 2.5 ay oldu normal mı değil mi bilmiyorum çok değişik ve ilişkiden de çok korkuyorum fobim oluştu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Fatosasel Nur2345 o genişlik malesef kalıyo çok aşırı degil ama eskisi gibide olmuyo tekrar kızım 2 yaşına girecek hala genişlik var
meloouv Nur2345 Ben de 1 ay boyunca simitle oturdum, sonrasında da aylarca acı çektim. Doktorum bu kremleri kullanmam gerektiğini söylemişti.
Defneada- Nur2345 kuzum ben de 2 ay önce doğum yaptım ben de post açmıştım hatta. Zamanla ygeçiyor kapanıyor orası merak etme kiminin daha geç kiminin daha erken kapanıyormuş doktorum bana kegel egzersizdi önerdi gün içerisinde sürekli yapmaya çalış dedi
Fatosasel Nur2345 yok hayır yani eşinize bağlı tabi orası bizde sıkıntı olmamıştı ama dikkatli benim 2 ay üzerinden geçmiş iyileşmiş olmasına rağmen bi dikisim patladı daha bi geniş oldu hatta korkumdan geri gidip diktiremedim de
Nursena0606 Nur2345 kız ne meraklısınız böyle. 4 ay oldu doğum yapalı daha hiç bakmadım. Rahat bırakın vajinanızı. Düzelir elbet.
Deletedmom99886 Nur2345 Canım niye bakıyorsun ki? Lohuslık, 6 haftalık o süreç vücudun kendisini toplaması için, daha çok erken, yapma kendine böyle şeyler :(
Nur2345 Deletedmom99886 ya insan çevreden de çok iyi şeyler duymuyor kimisi kalır öyle daralmaz diyor kimisi daralır diyo yada ilişki de çok canın acırmis
Babylom Nur2345 canım bende oyleydim çok korktum oyle kalcak dıye ama kalmıyor .hatta ılıskıde dahada darlastıgını hıssedıyorum .bende 2 bcuuk aylıkken falan duzeldı
incitanesii Nur2345 ben doğum yaptıktan 2 3 gün sonra dikişlerime bakmak için baktığımda çok açıktı orası ve inanın korkup giyinmiştim. Sanki düzelmiycek hep öyle kalıcak gibiydi. Dışta dikişim var sadece 2 yada 3 tane. Ama lohusalık bittikten sonra ilişkide çok zorlandık eşimde bende 3. Denemede ancak oldu aanki tamamen kapanmış gibiydi. Genişlik düzeliyor genelde bu durumu arkadaşlarımlada konuştum . Onlarda benim yaşadığımı yaşamışlar
Nur2345 incitanesii genişlik düzeliyorsa zamanla iyi o zaman bende çok korktum öyle açık kalacak diye. Dikislerim düştü çünkü