Neslihan-55 fatos95 boooll su komposto rezene çayı içtim çok şükür var sütünün azaldığını nasıl anladın
Emnzr fatos95 ben imom latte başladım hem sütün kalitesini arttırıyor hem miktarını birde solgar b12 den cok memnuniyet var bi araştırın isterseniz
fatos95 Neslihan-55 önceleri sızlardı sütün indiğini anlardım şimdi olmuyor birde kızım önce emmeye başlıyor emiyor sütün geldiğini hissediyorum ama sanki sonra kesiliyor sık sık emziriyorrum ama azaldı ya
Neslihan-55 fatos95 korkmayın bende sizin gibiydim meme terbiyesi diye bişey varmış bende bilmiyordum korkmuştum sütüm kesildi falan diye 😂 memeler eski haline donermis ama içinde süt varmış yani bebek cektikce gelirmiş akıntı olmazmış eskisi gibi memeler bebeğin sütü cekisine göre süt uretirmis arkadaşım korkma kilo alımında sıkıntı yoksa sütun yeterlidir 🥰
Prensannesiiiiiiiiii Kesinlikle tahin ..Dereotu ,günde 3 litre su ,rezene ,bulgur pilavı,kısır , irmik helvası , havucu rendele ve ye.tabi bende en etkilisi tahin pekmez .😌bide hoşaf ve komposto kendini strese sokma sdece bunları bol bol tuket ve sütüne güven
fatos95 Prensannesiiiiiiiiii yarın denemeye başlayacağım hemen cok teşekkür ederim azalmışken tekrar artar mı cok üzülüyorum biaha artmaz diye
Prensannesiiiiiiiiii fatos95 rica ederm artar merak etmeyin sdece kendinize güvenin sütüm azaldı dıe dusunme daha çok azaltirsiniz .Sık sık duş Alın sıcak suda iyi gelir bnmde ara ara yumuşardi hemen sarilirdm saydigm şeylere 😀
fatos95 Neslihan-55 çok sağolun vala ya moral verdiniz bana rahatladım yarın hemen bunları denemeye başlayacağım 🥰