Hesra Eda77 valla çare bulan bana da söylesin bende süt arttırıcı damlalar çaylar malt içecekleri herşeyi denedim çıldırıcam gerçekten artmıyo yani benimdr anca 30 cc sütüm oluyo ve doymuyo bebeğim mecburen mama veriyorum
Funda Hesra bendede aynı ne yaptıysam artmıyo 2 aylık olcaz nerdeyse sağdınmı 30 cc çıkıyo sürekli bişeler yiyip içmektende gına geldi 😁
Hesra Eda77 yapıyorum zaten bırakmıyorum da aynı zamanda sağıyorum göğüslerimi artsın diye inşallah artar canım
Funda Hesra kimisi sağmak sütü artırır diyo kimisi azaltır diyo bu konuda kafam karışık yani sağsam mı sağmasammı iyice azalmasından da korkuyorum 😞
Elfela Eda77 canım haslanmıs mısır ve corekotunun cok faydasını gördüm ben.. özellikle cörekotunu bi tatlı kasıgı agzıma atıp hafif cigneyip suyla yutuyodum biraz acı oluyo ama inan süt yapıyo
Asya03 Fidashka süt beyinden salgılanıyor Canım . Güzel düşün güzel şeyler gelişsin . Soğan bulgur fazla fazla tüket stres yapma . Düzenli olarak rezene anason çayı iç Emin’im işe yarayacak
israks Eda77 canım bestlak damla dendin mi hiç işe yarıyor ve evde malt içeceği yap dedim buğdayı bol suda kaynat hem buğdayı ye hemde suyuna bir kaşık pekmez koy iç çok işe yarıyor
Onetreehill Eda77 sen dahil sorun yaşayan herkese tavsiyem, sabahları aç karnına bir bardak rezene çayı ve gün de 1 bardak suya 15 damla galactaco damla. Eczanelerde var bu damla, muhakkak al ve bol su iç.
coksukur Eda77 ben hummanın emziren anne çayını kullanıyorum faydasını gördüm bunun yanında bisküvi bulgur tralice yeşillik ve bol su canim
kucukkhanim Bulama still tea kullanabilirsin ben memnunum sür arttırıyor ve bitkiselde her hangi bir yan etkisi yok