Songena19 22aylik kızım gece uykusuna uyumak istemiyor 12den önce uyumuyor zorla uyutuyorum resmen 2yas sendromu mu nedir anlamadım gündüz de az uyuyor ve erken uyutuyorum ama gece uykusuna uyumak istemiyor anlamadım ya
Elifsmotherr Songena19 22 aylık kızımda öyle gece bende zorlanıyorum. Memede uyuyor gece de çok sık uyanıyor 😥
Ayse1989 Benim oğlumda 22 aylık bir hafta olacak ogle uykusna yatıramıyroum direniyor benim uykum geliyor onun yok uyutamıyorum bi saat oluyor hayla gözleri fal taşi artık yığıldım
Songena19 Ayse1989 öğle uykusuna direnmiyor uyuyor genelde ama gece uykusuna uyutmak tam bir işkence resmen kırk takla atıyorum resmen uyutmak için
Ayse1989 Songena19 2 yaş atağıda diye kendimi kandırmak istiyorum inşallah hemen geçer huzurlu uyurlar kzular
Rumeysa34 Elifsmotherr off bizim ki de öyle 25 aylık herkes diyor hala neden kesmiyorsun bilmem ne gece 163673377 abartısız kalkıyor artık çok yoruldum uykuya gelince sürekli direnme meme de uyuduğundan emerek artık göğüslerim inanılmaz acıyor ne olacak bu halimiz bilmiyorum
Elifsmotherr Songena19 Bende memeden kesince düzelecek diye ümit ediyorum. Bu arada gün içerisinde beslenmesi nasıl sinirli halleri var mı çevremde pek yasitimiz yok bulmuşken sormak istedim🥰🌼🌼
Songena19 Elifsmotherr ah yemek hiç yemiyor doğru düzgün çok iştahsız bazende çok acıkınca yiyor azda olsa bizimki biraz sinirli bir çocuk istediği birşey olmadığı zaman yıkıyor ortalığı kendini kasıp ağlıyor maalesef 2yas sendromunu dibine kadar yaşıyoruz
Elifsmotherr Rumeysa34 Bana da öyle diyorlar ama bn çalışıyorum kızımı bakıcıya bırakıyorum. Gün içinde emmiyor sadece akşamları emiyor. Çok şükür ek gıdasını da engellemiyor. Keyfi emiyor yani kıyamıyorum da kesmeye, kendimi hazır hissetmiyorum.
Elifsmotherr Songena19 Bizimkide sinirli çok agresif. Kızımda önceleri çok yemek seçerdi. Takviye vitamin başladım. Çok şükür etkisini gördük 🙏
MelekAnnesii Memeden kesince uyur diye bekleyip kendinizi umutlandırmayın 23.ayda kestim 24. Ayin içinde ve hala gece milyon defa kalkıyor artık tükendim uyuyan cocuklar nasil uyuyor yanlışı nerde yapıyorum bilmiyorum
Elifsmotherr Songena19 Multivitamin ve omega 3 kullanıyorum. Son 2 ayda 2 kg aldı kızım çok şükür çok iyi toparladı
Rumeysa34 Elifsmotherr zorla yediriyorum maalesef hiç iyi değil şimdi linç tayfa gelir aa zorla mı falan aç kalmasını asla gönlüm razı değil o yüzden 3 öğün muhakkak yediriyorum kilosu çok az maalesef 11.500 kiloyuz erkek olmasına rağmen