Nilya88 aysegullll bende tam tarif ettiğiniz masa var cam değil mermer değil bildigimiz MDF sandalyeleri de tel sandalye masadan o kadar memnunum ki benimki mutfakta gerçi ama hiç tozlandigini vs görmedim bir ay evde yoktum geldim en ufak bişey yoktu diğer heryerim toz olmustu
Mehmetasaf14 Görünümü güzel ama sürekli silmek durumunda kalıyorsunuz normal bez de iz kalıyor mikrofiber bez ve camsil ile siliyorum hep diğer türlü iz kalıyor, parmak izi aşırı belli oluyor ve toz da iyi düşünün 🌸😅
Zyneepemree aysegullll yani ben sürekli kullanmıyorum siyah olan her şey ister istemeden toz oluyor tabiki ama mutfak dolapları kadar da sizi zorlicagını düşünmüyorum benim mutfaktaki beyaz eşyalarım siyah gri gerçekten ne kadar temizlersem temizleyim en ufak parmak izinde iz oluyor ama masa öyle değil zaten hergün masanızı silersiniz
HiraaAzraa aysegullll kesnlikle 2. si olsun siyahin asaleti yeter zaten çok ağir ve şık digeri biraz daha basit yaa
BelisMelis411 aysegullll benmkı sıyah mat hani dık sekılde bakınca degılse oturugn yerden bakınca toz oldugu bellı oluyor malesefkı bende cok begenerek almıstm 🙈
Sultanz aysegullll bende var üzerine şeffaf naylon gibi şeyler oluyo adını bilmiyorum. Ondan kestirip örttük hiç sorun olmuyor hem toz yok hem de masaya zarar gelmiyor. Koçtaş gibi yerlerde var