heyymomm İnstagramda böyle bir sayfa var ürünlerini beğendim. Bebeğimin ilk yaş doğum gününe de 2 hafta kaldı. Almak istiyorum ama güvenemiyorum da alan var mi merak ettim 🤩
BirAlparslanAnnesi heyymomm ben aldım çokta memnun kaldım 😍 2 aralık oğlum doğum günüydü hala balonlar patlamadı bile duruyı öylece şiş haldee
BuzluKahve heyymomm almadım ama böyle seyler icin genelde trendyol cok yorumlu satıcıları tercih ediyorum. Fotoğraflı yorumlar da oluyor. İnstagram bana oldum olası güven vermedi
heyymomm BirAlparslanAnnesi çok teşekkür ederim cevap için 😍 sadece balon mu aldınız peki yoksa konsept mi
BirAlparslanAnnesi heyymomm konsept almadım zaten 1 yaş 3 ümüz kutladık ben kendim süsledim ayarladım 😍
BirAlparslanAnnesi heyymomm isimliği bi uygulamadan çok uyguna yaptırdım pastasını ben yaptım mum balonlar yaprak vs sayfadan aldım daha başka şeylerde vardı ama resimi bulamadım 😐 ben çok memnun kaldım yani alışverişten😇
heyymomm BuzluKahve evet ordan ben de hiç alışveriş yapmıyorum o yüzden de güvenemedim ama ürünleri de çok sevdim bu bahsettiğim sayfanın 🙈
heyymomm BirAlparslanAnnesi gerçekten balonlar çok kaliteli duruyor 🤩 pasta da çok hoş olmuş ben de kendim yapacağım inşallah ellerinize sağlık çok teşekkür ederim fotoğraflar için de 🤍
BirAlparslanAnnesi heyymomm Teşekkür ediyorum 😇. Şimdiden ellerinize sağlık. Hayırlı güzel ömrü olsun yavrunuzun.
Saitkereminannesi heyymomm googlede parti outlet sayfasi var oraya bı bakın Instagram kullanmadığım için bilmiyorum.