Karaoglu05 Merhaba mama ile beslenen anneler dışarıda mama hazırlamak için ne gibi termos kullanıyorsunuz.Kaliteli ve uygun fiyata onerebileceginiz termos var mı?Birde mamayı nasıl hazırlıyorsunuz sadece su koyup dışarda mi mama yapıyorsunuz yoksa mamayı hazırlayıp termosa mi koyuyorsunuz.Henuz hiç dışarı cikmadik tecrübeli olanlar yazabilir mi
merhabacanim Karaoglu05 mamayı hazırlayıp termosa koymak olmaz 1 saat içinde tüketilmesi gerek canım sıcak su ve mama ayrı.e bebeğin termosunu aldım çok memnunum geniş olanı
AtaVeAnnesii Karaoglu05 Ben o zamanlar termos kullandım mama kabı aldım mamayı ölçerek koyardım . Sıcak su termosun vardı onda sıcak suyum olurdu suyu biberona koyup mamayı koyardım. 5 dkda hazır.
agacsizkoala Karaoglu05 termosa sıcak su koyuyordum, ayrıca cam şişede kaynatılmış soğumuş temiz soğuk su alıyordum , mamayı da mama kabına koyup yanıma alıyordum, dışarda kaç ölçek yapacaksam ona göre ayarlıyordum
Milena11 Karaoglu05 stanley kullanıyorum çok memnunum direk termosa ılık halde koyuyorum 12 saate yakın tutuyor stanley den önce bu dereceli dijital termoslardan vardı ona kaynar koyuyorum 2 saate 60 dereceye geliyordu o şekilde kullanıyordum. E bebekten mama kapları aldım evden çıkarken kaç ölçek kullanıyorsam kaplara koyuyorum mama yapıcağım zaman direk boşaltıyorum pratik oluyor
Esraayldz Evdeyken hem sıcak hem soğumuş suyum eksik olmaz misafirliğe gideceksem termosta sıcak dışarı çıkacaksam kızımın içebileceği sıcaklıkta olur. Mamayı da bi kavanoza koyarım herzaman daha az yer kaplıyor. Sırf kızım için aldım ağustos gibi penguenin 750 mlni 120 almıştım şimdi uçmuştur herhalde 🙄
Milena11 Karaoglu05 pahalanmıştır bem alalı 5 ay oldu😅 anam çok pahalanmış hemde 😅ben 250 ye almıştım 🙈
Esraayldz İlk başta sıcak suyla çalkalarsan daha fazla sıcak tutuyor canım 8 9 saat falan sıcak kalıyor
Deletedmom27337 Karaoglu05 bunu aldım bn bu satıcıdan çok memnunum aylarca kullandım. Yanımda hep mama derecesinde sıcak su gezdirdim yaklaşık 10-12 saat ılık suyum oluyordu yanımda https://ty.gl/kt0nph2ui4
Hamsicikk Karaoglu05 e bebegin teemosunu tavsiye ederim 7 8 saat sıcak tutuyor mama 1 saat sonra bakteri ürettiği için hazırlayıp termosa koymak olmaz disarda yapıyorum kaşık kutum var birde küçük bir cam kavanoza mamasını koyuyorum malum koca mama kutusunu taşımamak için birde kaynamış soğumuş şu koyuyorum küçük bir şişeye termostaki sıcak suyla ısısını dengelemek için soğutmaya uğramamak için biraz sıcak biraz normal su ekleyip sıcaklık ayarını yapıyorum