Ebruuuuuuu Kızlar merhaba oğlum 3 aylık sünnet ettirmeyi düşünüyorum ama pek bi bilgim yok şehir hastanesinde ya da özel de yaptıran var mı süreç nasıl işliyor bilgi verir misiniz ? Adana da yaşıyorum aynı şehirde olanlar varsa daha iyi olur 😊
Tuba-21 Ebruuuuuuu valla ben doğduğu hastanede yaptırıcam. Özel hastane 2200 istediler.5 aylık. Genel anestezi dediler açıkçası korkuyorum ama öyle bişey olsa yapmayız dedi doktorlar. Hem oğluma bakan yoğun bakım çocuk doktoru hemde genel cerrah
Skbn01 Ebruuuuuuu ben Seyhan devlet hastanesinde Sefa yapıcıya yaptırdım sünneti. Çok çok memnun kaldım. Zaten alanında çok başarılı bir doktor giden herkeste çok memnun tavsiye ederim
Bsradskran Ebruuuuuuu ben özel hastanede yaptırdım bulunduğum yerde devlet hastanesinde cerrah yoktu . Lokal yapıldı 10 dk sürdü 4 aylıktı oğlum sünnetten 4 saat sonra yarım fitil verdim gece ağrısı olmasın diye çok rahat uyudu iyiki erken yaptırdım geçti gitti çok şükür
Aysglshn Ebruuuuuuu bende adanadaym:) medlineda Ali Elbek ti sanırım. Bu hafta içi muayne olmaya gidicez. Araştır istersen. Etrafmda bir kaç kişi gitti memnun
Bersahefem Tuba-21 merhaba benim oğlumda 6 aylık iki gün önce sünnet yaptırdık özelde 1750 tl ye.Genel anestezi önerdi doktorumuz dönmeye başladıgı için durmaz diye.üç aydan küçük bebekleri lokal yapıyorlarmış büyükleri genel anestezi.Genel anestezi olması bence daha iyi oldu bizi ameliyathaneye almadılae bebeğim uyanık olsadı durmaz ağlardı beni göremeyince
Skbn01 Ebruuuuuuu lokal değildi yarı anestezi verdi yarı baygındı sadece. Yaranın iyileşmesi 1 ayı buluyor ama ilk gün sadece zorluğu var o ilk çişlerini atlattıktan sonra biz normal yaşantımıza devam ettik çok kolay geçti. Birde kaç aylık bebeğiniz? Ne kadar erken o kadar iyi. Benim bebeğim 3 aylıktı bizimki zorunlu sünnet oldu ama böyle kolay atlatacağını bilsem daha erken yaptırırdım
Aysglshn Ebruuuuuuu aşşalarda yorumlarda var bir arkdas 1.500 e yaptırmış medlineda bi daha konuşmadık
Kaan01 Ebruuuuuuu medlinde yaptirdik ali beyde. Memnunduk 1500 tl ye yapti. Suan hatirlayamadim ama guzelyali hastanesinde de calisiyordu sanirim. Orda daha uygun olabilir
Kaan01 Ebruuuuuuu aaa urologa yaptirirsaniz yuregir devlet hastanesinde murat kobaner harika bir doktordur.
Ebruuuuuuu Kaan01 medline daha pahalı sanıyordum halbuki 😂😂😂 Yüreğir devlet dibimde zaten teşekkür ederim canım
Kaan01 Ebruuuuuuu bnde oyle saniyordum:) onun icin arsmistim baskenti. Murat beyden cok memnun kalirsiniz bn bobrek tasi icin hep ona giderim normalde devlete gitmiyorum amaonun icin bugun devlet hastanesine gittim hatta