Linaoykum_ Kızlarrr doğum sonrası kilolarınızdan nasıl kurtuldunuz ? Kaç kilonuz gitti ? valla ben 110 ile doğuma girdim 5 aydır 92 yim 😂😂 allahtan boyum uzunda yoksa yürüyen varil olurdum heralde 😂 help me
Masalball Linaoykum_ 82 kiloyla hamile kaldım 83 ile doguma gittim 68 kiloya kadar düştüm çocugum 4 bucuk aylık ve ben 71 kiloyum 3 kilomu geri aldım😏
1Beybiletto Linaoykum_ 53 ile hamile kaldim 67 ile doguma girdim şimdi 53 kiloyum 2,5 aylik taze anneyim🧿🥰
Annesininkalbiii1 Linaoykum_ 49 kiloyla hamile kaldım. 73 kiloyla doğuma girdim. Normal doğum yaptım. Oğlum 16 aylık 55 kiloyum. Kilo almak için uğraşıyorum olmuyor, alamıyorum.. 😂
cnsgrn Linaoykum_ valla özel bisey yapmadim bol bol emzirdim ve bol su içtim en önemlisi su hem süt yapiyo hem zayiflamaya da yardımcı
1Beybiletto Linaoykum_ bol bol su ve bebekle hareketsiz olmamak elde değil birde korse kullandım bide toparlayıci tayt😊
mrv5556 Linaoykum_ 55 ile hamile kaldım 66 ile doğuma girdim şuan 57 yım. 2 kilocuk gitmiyor 1 buçuk senedir 🤦♀️😂