Arasasyaarya glhnygt uyanır uyanmaz geçmeyin Ozaman biraz zaman kazanın sevdıgı tatlara uygun birşey hazırlayın Tereyağlı omlet portakal suyu salatalık .. gibi bir tabak koyun önüne çatalla
Minikkurbagam glhnygt benim 23 aylık oğlum da öyle ek gıdaya geçtiğimizden beri asla kahvaltı yapmıyor sadece zeytin o kadar
glhnygt SeninAnnenBirMelektiYavrm yumurtayı hiç yemiyor binde bir haşlanmış sarısını yer onuda denedim canım cıkarsın atıyor
Kizimmmmm glhnygt kızım 21 aylık kahvaltı da asla tek tek yemez. Hala karışım yapıyorum. Ama önceden ne güzel yerdi. Su an yediği tek şey zeytin salatalık canı isterse bir çatal peynir.
Yasemin38 glhnygt patatesi haşlayıp mücver yapabilirsin Süt un 1 yumurta omlet yapabilirsin Rendelenmiş patates ve peynirle tost yapabilirsin yağlı kağıt arasında Tost fırında patates Sebzeli pankek ,krep
Yasemin38 glhnygt 1 patatesi haşlayıp eziyorum içerisine yumurta sarısı 1 yada 2 tatlı kaşığı un istersen peynirde ekleyebilirsin. Yağlanmış tavada 1 yemek kaşığı koyup arkalı önlü pişiriyorum
Slyshn glhnygt 15 aylık oğlum neler denedim kahvaltıyı sevmiyor 🤷♀️ Diğer öğünlerde problemi yok sadece kahvaltıyı sevemedi gitti