asafmervee 1,5 aylık bebeğim banyo yaparken çok ağlıyor suyu hiç sevmiyor , suya nasıl alıştıraviliriz
heyymomm asafmervee başını eğer önce yıkıyorsanız en sona alın başlarının ıslanmasın sevmezler bebekler
pnar1991 asafmervee bebgınızın kuvvetine suyunu doldurun bıraz kopurtun o suyu yavas a bebegımız ıcıne koyun kafasını tutun hep elinizle konusarak o sekılde deneyin ben cok faydasını gordum
Lulemom asafmervee kovayla yıkıyorsan akan suyun altında yıkamayı dene bide. Benimki kovayla yıkayınca ağlıyordu. Çeşmenin altında yıkadığımda ağlamadı. Bende hep akan suyun altında yıkadım
Balarisi_melisEla Bhrhnm benim kizim 5,6 aydan sonra ağlamayı bıraktı cooook ağlardı ama biraz büyüyünce alıştı
Mrymalya Önce başına döküyosanız ondan ağlıyordur önce vücudunu yıkayın basını da yüzüstü çevirip tersten yavasça yıkayın benim kızımda öyleydi böyle yıkamaya baslayınca alıştı ☺️
Sevgi1245 Benimki de çok ağlıyordu başta canım banyoda ben kucağıma alıyorum babası yıkıyor yada babası alıyor srılıyor boynuna ben yıkıyorum ilk önce vücudundan başla yıkamaya ve başından su dökerken öne doğru eğ yada şu banyo şapkalarından kullanabilirsin şimdi banyodan çıkınca ağlıyor
[silindi] Banyo meselesi çok garip. Alisir alismaz bilemezsin. Kızım çok severdi. 7 aylık falandı bir anda banyo yapmaktan nefret eder oldum bagris çağrıs banyo yapıyoruz. Sanki kesiyoruz çocuğu 😂 zamanla geçer inşallah deyip bekliyoruz