binnazbzkrt33 Merhaba anneler 1.5 aylık bebeğim dili beyaz olmuş sütten mı oldu acaba nedeni nedir bilen var mı ve de nasıl geçer
pnar1991 binnazbzkrt33 pamukcuk olmuştur en kısa surede doktora göturun ilac veriyor hemen gecer telaslanmayın cogu bebekde olur
Mldasel binnazbzkrt33 benim bebeğimde pamukçuk karbonat la temizledim fakat geçmedi dr bi ilaç verdi onu sürüyorum diline
161525 binnazbzkrt33 pamukçuk olmuş biraz suya cep sodası koy karıştır temiz tülbent ya da bezle diline damağında sür sonra başka bi bezi suya batırıp temizle oraları göğüs ucuna da sür bu karışımı
Minikbirbaby binnazbzkrt33 bende sordum doktora dili beyaz oluyor diye, karbonatlı su yap bezle sil demişti sizde öyle yapın pamukçuk olmuş ☺️ korkmayın
Suleasya Pamukcuk olmuş canım korkacak bisey değil. Karbonatlı suyla sil geçer. Emzigini falan da karbonatli suya batır. Netten bir araştır istersen nasıl yapıldığını falan
Cihangirberna binnazbzkrt33 süt kalıntısı olabilir benim bebegimin hep beyaz pamukcik çok farklı netten görüntülere bakabilirsin