gulenadam Sizin de bebeğiniz kollarını ayaklarını açıp gerip heyecanlanır gibi titreme hareketi yapıyor mu arada yapoyor benim ki korkulacak bi durum yok dimi bebeğim beş aylık.
Suleasya gulenadam gözlerini de acıyor mu kocaman 🥰 benim kızımda yapardı 5 aylıkken suan 6 aylik unuttu onu
2guzelinannesi gulenadam sizi gorunce karsisinda guldurcek bisey yapincami yapiyor heycanlaninca yaparlar genelde
gulenadam 2guzelinannesi sizinki de mi yapıyordu böyle gözlerini açarak kollarını bacaklarını titriyor 😂
petitehatunn gulenadam hareketi nasıl yaptığını görmeden yprum yapamam açıkçası doktor da yapamaz. genellikle bu durumlarda video istiyorlar bakmak için. uygun anınızda çekip sorarsanız içiniz rahat olur
Saripapatyammm gulenadam Benim kizimda yapiyordu. Doktora sordum. Eger oanda sizi duymuyor ,gormuyor sekil odaklaniyorsa incelemeliyiz dedi. Videoya almami soyledi. Eger kendinde bilincli sekildeyse cisini yapiyordur dedi 😁 cisini yapiyormus
Ursmrz78 gulenadam doktir 5 yasina kadar tekrarlayan hareket yapar cocukalr dedi coxuk psikologuna sordum