Mldasel Mama + anne sütü gidiyoruz 2 aylığız fakat 2 gündür memeye gelince ağlıyor emmiyor nasıl biberon tercih etmeliyim ki anne sütünü bırakmasın biberona alışıp
Beyazzambak Mldasel canım bizde öyleydik geceleri biberon gündüzleri süt veriyodum ama malesef baktım ki memeti red ediyor hemen biberonu bıraktım. Başta çok ağladı ama alıştı.memenizi asla bırakmasın biberonu vermeyin
Seymayna Mldasel sanırım bizde de başlıyor bu durum . Beni emmek istemiyor geve 2 kere mama veriyordum . Sanırım bırakacağım biberonu. Yoksa direk mamaya geçiş yapılacak belli . Şakın vazgeçmeyin siz de meme vermekten
Beyazzambak Saudade hayır önce sağ memeyi veriyorum biberon olmadığını anlayınca ağlıyor sonra sol yine ağlıyor sağ sol yapa yapa alışıyor pes edip emiyor. Şuan bç3. Gğndeyiz biberonsuz ve alıştı biberon istemiyor. Onu kandırmaya çalışın
Mldasel Bende çok ağladı memeye gelince ama ısrarla emzirmekten vazgeçmedim bugun emmeye başladı ama mamada vermem gerekiyor nasıl biboron almalıyım ki memeyi bırakmasın
BalBademmmmmm Mldasel Lansinoh var bizde, 2 ayda toplasan 3 kere biberon verdim ama Red yapmadı bilmiyorum uzun süre kullansak yapar mıydı
Aysglshn Mldasel biberona devam ettiğin sürece kolay aktığı için memeden uzaklaşır. Biberonda meme kadar efor sarfetmiyor çünkü. Bende ilk günler mama vermiştm insülin şırıngasıyla besledim 🙃 alışmasn biberona diye 1 haftalık bir süreçti zaten