BugsBunnyy Havvakck bu ben.yani en sevdigim sey.hem sagliksiz hem kilo geliyor ama tutamiyorum kendimi.arada bir aydinlanma geliyor miden çöplük degil kaliteli seyler ye hem cildin aydinlanir hem sagligin bozulmaz ama yok seviyorum 😅
bayankitapkurdu Havvakck çok nadir alıyoruz ya. Yememek için. Yoksa ne alırsak 2 günde bitiriyoruz. Bişey dayanmıyor. Misafire diye alıp kendimiz yiyoruz 🤦🏻♀️
Barlasb10 Eve almıyoruz artık markette bile alacağımız zaman gerek varmı diye eşime sorarım ya da o bana sorar nadir alıyoruz yemeyelim diye çok canımız isterse Mısır patlatıyoruz az yağlı 😬😬
Balarisi_melisEla Havvakck yok bana etki etmiyor aksam yemekte bazlama yaptım simdi un helvası kavurdum daha gece uzun🤣🤣🤣
madrefelice Her gün yiyorum her gün hadi şimdi emziriyorum etki etmiyor ama bırakınca devam etmemem lazım ama suç bende değil eşim alıp alıp getiriyor koyuyor eve kendi sevdiği için ben öyle olunca dayanamıyrum evde 30 tane cips var 🤒
Demirac19 Havvakck abur cubur yerine daha sağlikli şeyler hazırlamaya çalışıyorum: kuru yemiş, dut kayısı felan, yada havucu ince ince kesiyorum çıtır çıtır güzel gidiyor ☺
Deletedmom5284 Havvakck yeni bıraktım bende meyve yiyorum kuruyemiş yiyorum, kızımın yiyebileceği şeyleri yiyorum yani, cips alırsam mutfakta yiyorum gizlice 😂😂
Sarikuzumalp Havvakck her Allahın günü yiyorum yemediğim günler bi mutsuzluk çöküyor amaan deyip yiyorum asla yapamsm heralde yemeden 😂