Handankzu Bebeğim aptamili sevmedi bi turlu ilk basta içti şimdi dün akşamdan beri istemiyor zorla yarısını içti ne yapmalıyım lütfen yardım
Grace22 Handankzu Bebelac gold güzel bak bizde aptamilden geçtik gayet memnunuz küçük kutulardan alıp deneyebilirsin
Handankzu Grace22 doktor aptamil yada hipp önerdi ama hipp te çabuk sindirilip acıktıyormuş bebelac aklımda dursun olmazsa onu alırım
1995 Handankzu yok hayır aksine kakası gazı hersey yoluna gırıyo yanı ogluma yarayan tek mama o oldu aptanıl be elac bebelac gold aptamil comformil hepsını denedım yaramadı valla
AhsenBelisinAnnesi En iyisi en doğalı ve anne sütüne en yakını hipp combiotic biz de onu kullanıyoruz doğumdan beri hiç bi sorun yaşamadık gaz konusunda bebekler tadını çok seviyo evet diğer markalara göre pahalı ama çocuklarımızın sağlığı için değer :)
Handankzu AhsenBelisinAnnesi ben anne sütü + mama devam ediyorum yeni başladık mamaya 2 gundur içiyordu şimdi istememeye başladı bu gidişle hippe geceğim gibi duruyor
AhsenBelisinAnnesi Handankzu bizde 2. Aydan itibaren başladık şuan 8 aylık oldu kızım hala anne sütü+mama+ek gıda devam ediyoruz
Bilgegamze Handankzu biz dogdugundan beri sma optipro kullaniyiruz memnunuz. Ama bebek istemiyorsa acaba ac olmayabilir mi zorlamayın bencene kadar içerse cclere takilmayin anne sutu de aliyorsa doyuyordur
papatyaannee Handankzu biz memnunuz kabızlık gaz problemimiz vardı smaya geçince düzeldi ama deneyerek doğru mamayı bulursunuz her bebek farklı 😊