Yica Ilaydacimen0325- yok. 3 gün inatçı bir ateş sürdü. Serum vs takıldı fakat serum varken bile ateşi artıyordu. 3 günün sonunda ateş kendj kendine netti sonra vücudunda kırmızı benekler çıktı. Sonra onlarda geçti
Ilaydacimen0325- Yica hay Allah oğlum sünnet olacakken damar yoku bulamadılar 60 yerini deldiler belkide inşallah serumluk olmadan geçer gider
Yica Ilaydacimen0325- Zaten aklım olsa serum taktirmazdim bende ya. Hiçbir işe yaramadı bebeğimi üzdü sadcee
Ilaydacimen0325- Yica çok acı çekiyorlar damar yolunda ya dedim ya en son bi baktım boynunda bulmuşlar damar yolunu ameliyathanede ne kadar üzüldüm
Yica Ilaydacimen0325- ay inanmıyorum çok üzüldüm yaa. Nasıl canı yanmistir 😔😔 Sizinde kan idrar vs temizse viral enfeksiyon olabilir. Bizimde temizdi çünkü onlar. Şu an oral donemxeler ve herşey ağızlarında bir yerden bulaşmış olabilir
Ilaydacimen0325- Yica evet herşeyi ağzına götürüyor inşallah yarına geçmiş olur hastanelik olmadan çünkü calpol bile geçiriyor geçen haftada öyle oldu ertesi gün hiç birşey yoktu
Ilaydacimen0325- Yica bende bilemedim ☺️ Acaba yel alıyor yada üşüyüp böyle mi tepki veriyor vücûd çünkü dün akşam kardeşime gittik sardık çok ama geçen haftada banyo yaptırdık akşamına oldu
Yica Ilaydacimen0325- Evet olabilir bak. Sanki birşey olmamış gibi geliyor ama küçük olunca etkileniyorlar hemen en ufacık şeyden