cemre_-34 Merhaba hanımlar premature bebegi olupta yürüteç ya da zip zip kulanan oldu mu doktorunuz önerdi mi ??
Irmakprensesinannesi cemre_-34 ikisini de kullanmiyrm doktorumuz önermesi normal yureme arkadaşını onerdi kızımda 33 haftalık doğdu
Milena11 cemre_-34 yürüteç zaten yasak yğrğme arkadaşı aldım hoppala için çok kısa süreli kullanabilirsin dedi ama bin liradan başlıyor fiyatları çok pahalı
Ayse966 cemre_-34 yürütec gıbı zıp zıp var ben kızıma o şekilde almıştım tekerleklerını çıkarıp zıp zıp olarak kullandım aldığımda fıyatı 90 dı trendyoldan
bukaga cemre_-34 asla önermiyorlar canım 2 doktorumuz var 2si de profesör yürüteç ve zıp zıp kesnlikle önermiyor
Irmakprensesinannesi cemre_-34 fisher price yürüme arkadasi ilk arabam var İnternete yazın çıkar aktivite masası olarak geçiyor benim kızım daha 6 aylık ama 2 ay sonra bnde alicam
Milena11 cemre_-34 aynenben kendim hoplatırım 😅 ama yürğme arkadası alabilirsiniz 150 lira falan bime a101 e falan geliyor
Ayse966 cemre_-34 lınk bulamadım ama rose mose yurutec yaz cıkıyor bu marka cok pahalı benım daha uygundu başka satcılara bak kenarnda yayları var cok güzel oluyo tekerleklı tekerleksız kullanmıstm