Sevmmm Normalde kendi başıma yaptırırken belli bir zamandan sonra yapamamaya başladım çünkü oğlum sağ olsun birden banyo yapmaktan soğudu resmen 🙄 11 aylık bu arada. Video falan açıyorum izlesin belki ağlamaz diye ama yok yine de ağlıyor . Oyuncak veriyorum yok. Şarkılar söylüyorum falan yine yok. Şimdi bana biraz cesaret lazım tek başıma yaptırmak için çünkü eşim her zaman yanımda olamıyor malesef . Öneriniz var mı sakin kalması için 😁
Patateskoftesi Sevmmm kuvete su doldurup oturtsaniz ilk kendisi oyun falan oynasa sonra yikamaya mi baslasaniz acaba
Sevo2855 Sevmmm banyo içi oturak alın bence önceden bebek küvetinde yıkardım çok eziyetti bana, bide kendi tutsun duş başlığı yada maşrapayı,hemen yıkamaya girişmeyin biraz oynayın bence üstünü çıkarınca yada banyoya girince
merhabacanim Sevmmm mama sandalyesine oturtun yemek tablasını çıkarıp hem kayma düşme durmama ihtimali azalıyor
Sevmmm Sevo2855 Yaptırdım banyosunu. Küvete oturdu ama gözüyle resmen suyu takip ediyor 😁 tasa doldurdum oynadım kendi de dokunsun oynasın diye. Ama resmen sudan korkuyor dokunmak istemedi . Ağladı ama hızlıca yaptırdım banyosunu napim elimden bu kadarı geldi 🤗
Sevo2855 Sevmmm banyo dışında da suda oyunlar oynatın bari yapıcak bi şey yok bizimkide fazla korkak oyuncak sepetine bile sokmaz elini ama suya alıştı
Derinmevzu20 Sevmmm mama sandalyesine oturtup eline plastik saklama kabına su koyup verin. O suyla oynamaya başladıkça sevmeye de başlar