kahve-cekirdegim Yaşayan var mı acaba 6 aylık olacak oğlum bu sıralar hayır şeklinde değil de öne arkaya ritmik şekilde sallıyor kafasını biz sürekli konuşup şarkı söylüyoruz farketmeden biz yapıyoruz ondan mı alıştı acaba başka sebepten olabilir mi diye düşündüm
Kara3773 kahve-cekirdegim benim kızımda 7 aylık aynı şekilde aşağı yukarida sallıyor sağa sola da sallıyor görünce yapıyorlar çünkü babası öğretti bizim kıza endişe edecek bişi olduğunu sanmıyorum 😊
kahve-cekirdegim Kara3773 okuduğum kadarıyla ayakta sallayanlarda sağa sola olmuş da bizimki öne arkaya doğru bide sağ ayağını içeri doğru sallıyor istemsizce doktora gösterdim ağlarken oluyorsa normal ama sakinken de yapıyorsa bir bölüm söyledi unuttum oraya götür dedi o yüzden kafasını söylemeyi unuttum aklıma takıldı şimdi inşallah yoktur ya sağolun :)
babyandmom1 Benim kızımda önce onu uyutacağım zaman hayır der gibi hızlı hızlı iki yana sallardı şimdi öne arkaya sallıyor ara sebebini bende bilmiyorum ama bir problem olduğunu düşünmüyorum