PembePelikan Rukis_27 iki kere sezaryenle doğum yaptım ilk oğlum kolikti, bu oğlum 1 buçuk aylık kolik değil ilk oğlumun da 3 ay sürmüştü sonra rahatlamıştı
Sennur2218 Rukis_27 normal doğum yaptım koliğin en üssünü gördüm belkide, ilk 3 ay nirvanasını yaşadım, alışkanlık olan etkileriyle tammm 1 sene sürdü. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Rukis_27 Aryah Bilmiyorum bakalım diğer anneler ne diyecek çünkü benİm kızım sezeryan ve kolik iki tanıdığım yakınım var onlarda sezeryan ve kolik ikiside
Rukis_27 Mirena Ask35tego Siz nasıl geçirdiniz yaa çünkü ben kafayı yiycem artık kızımda bi rahatlasa bu kadar ağrı cekmese 😢😢
Mirena Rukis_27 benim bebeğim kolik mi bilmiyorum öyle her gün ağlaması yok ama bazı günler gaz sancısı çekiyor 1 en fazla 2 saat kadar çok huysuz oluyor ben masajla rahatlatmaya çalışıyorum
Ask35tego Rukis_27 geçiyor ama iz bırakıyor maalesef bizim 6 ayda son buldu inşallah sizin o kadar uzamaz
Celzey Normal doğum yaptım kızım kolik. 2,5 aylık şu anda. İlk zamanlar çok ağır geçiyordu herşeyi denedik ama fayda etmedi. 2 ay ağlama krizleri ile geçti kabus gibiydi. Şimdi damlalarda biraz rahatladık yine de tümüyle gmiş değil.