Deletedmom_49 5 no doğadan 26 adet elimde mevcut. Açılmış paket. Malesef oğluma yaramadı. Yer Ümraniye
Balarisi_melisEla Deletedmom_49 bende bugün sipariş vericem ama bana 20 tane yetmez aylik Paket alıyorum😊
Metehann12 yolla bana dicem de Antep nere İstanbul nere kargo parası da ikimizin de işine gelmez tüh 😐
Deletedmom_49 Balarisi_melisEla ah kuzum keşke yakın olsan verirdim elden.. evde bekleyeceğine birine yarasın istedim de kimse oralı değil 😂🤣
Balarisi_melisEla Deletedmom_49 ya bende de baya 4+ molfix var küçüldü bitsin diye değiştirip duruyom😂
Deletedmom_49 Balarisi_melisEla ay kuzuma maşallah metoyla aynilar meto bu ay kilo vermiştir ama eminim😭
Balarisi_melisEla Deletedmom_49 Melis de gecen ayla ayni pazartesi tarttirdim hala 10 kg ama doktor bişey olmaz normalde diş zmani verirler seninki ayni kalmiş sorun etme dedi bu ay kilo almadi yani
Balarisi_melisEla Deletedmom_49 vermez vermez melis de nerdeyse sadece 1 kere güzel doyurucu yemek yiyo gerisi hep meme seninki hiç bişey yememesine rağmen maşallah🥰🧿