Arslann Evimde birsürü krem var ama ellerimi cok yıkadığım için sanırım aşırı çatlıyor el bakımı yapan yer varmı bildiğiniz izmirde
Feride2021 Arslann cnm kullandigin bulaşık deterjanı da yapıyor olabilir bn üç gün fairy kullandım ellerjmiz bile varoşluğa alışmiş😅😅a 101 de aldigimiz çicegim diye bi marka bulasik deterjanı vardı şuan onu kullanıyirum ellerim hiç çatlamıyor
Merehann Hametol canım ellerim sürekli yıkmaktan cadı eli gibiydi eşim eczaneden almış 2gunde etkisini gösterdi kanıyordu artık düşün
Rubab_Mommy Arslann Zeytinyagli Arko nem krem kullaniyorum ben canim.Ellerim kuruluktam cok catliyodu.Egzema var ellerimde Cok iyi geldi
Tecrubelianne Egenin_annesiyim biraz zeytinyagi biraz tuz bikac damlada limonu sıkıp ellerinize masaj yaparak uygulayin pamuk gibi oluyo gecrekten ozellikle tirnaklariniza iyice yedirin
Firdevs167 Arslann ben yapıyorum el peelengi yapıyorum haftada 2 kez sinozun tanecikli. birde el maskesi alıyorum eldiven gibi onu giyip yatıyorum haftada bir. Sürekli de krem kullanıyorum yumuşacık pamuk gibi hep ellerim tavsiye ederim canım