huzunkovankusu AAsyaa alerji gibi duruyor canım, daha doğrusu egzama bu. Nemlendir önce hemen. Takip et başka yerlerinde var mı. Yumurtayı da bi iki gün verme sonra tekrar dene bakalım yine olacak mı
AAsyaa Busemertt farklı bişi yemedi ama bir yumurtanın sarısının tamamını yedi fazla mı geldi acaba. Ne yapmalıyım ya
Busemertt AAsyaa olabilir bir süre yedirdiklerinize vs dikkat edin yumurtanın sarısını vermeyin yine geçmezse mutlaka doktora götürün. Alerji ihmale gelmez Allah korusun
AAsyaa huzunkovankusu aslında bir haftadır varlar babasının sakalları yapıyor sandım ama annemde kaldım dün gece baktım yine aynı 😅 sürekli nemlendiriyorum bioderma mustela ile. Tedirgin oldum yaa bişi olmaz dimi hemen
huzunkovankusu AAsyaa yaa kıyamam 😂 Olmaz olmaz canım, benim oğlum da yumurtada böyle olmuştu. Eğer nemlendirmeye rağmen geçmiyorsa bi doktora sor. Yumurtayı kes bence bakalım geçecek mi. Sonra önce sarısını denersin yine kaç aylıktı minik 🥰
AAsyaa huzunkovankusu 8 aylığız yumurtaya 6 aylıkken basladık bi sıkıntı olmamıstı anlamadım ya üffff. Çok teşekkür ederim ya ilgilendiğin iöin 🌸💕