Beyza_momss 4 aylık aşımızı olduk geldik bu damlayı verdi hemşire. Dvit i kullanmıyorum sağlık ocağının verdiği ocean kullanıyoruz. Bunu da kullanıp kullanmamakta kararsızım annelerimiz siz ne kullaniyosunuz
Bebegimm1 Beyza_momss ocean microfer kullandim. gaz kabizlik dislerde leke yapiyor diye almamistm oraninkini
Beyza_momss Melekce bende ocean kullanıyorum da bunu da kullanmayacağım bu gidişle devletin verdiği bişey yararlı olmaz hiç bı zaman 😂
Melekce Beyza_momss Paraben var içerisinde ne kadar zararlı olduğu halde bebeklerin ilaçlarına katmislar 🤦
Beyza_momss Melekce yani bide ücretsiz veriyo sanki bahşediyo 😏 dvit i de kullanmamıştım bunuda kullanmayacağım
Melekce Beyza_momss Bencede canım sen sidefer al bende internetten aldım onu kullanıcam 😁 ezzanelerde sidefer uçmuş nette daha uygun alanlarda memnun 😁
Beyza_momss Melekce ocean i da netten alıyoruz zaten aynen bunu da alayım netten hemen teşekkür ederim 🌸
Pinar_kb Beyza_momss ben kullanmaya başladım 2 gün sonra yüzü pütür pütür oldu hemen bıraktım sidefere geçtik
Silifkecilegimmisin Beyza_momss bende sidefer kullanıyorum kokusu çok güzel bebeğim rahatlıkla içiyor sorun yasamadık