Deryaderinasel arkadaşlar 8 aylık kızımın yüzünde bir aydan beri böyle birşey çıktı geçer diye goturmedim ama aklıma çok takıldı önceden böyle bir şey yoktu sizce ne bu?
esraeerdogann Deryaderinasel sürekli nemlendirin cildini geçiyor egzama bu benim bebeğimin yüzü ve vücudunda vardı sürekli nemlendirici krem sürüyorum geçti şuan☺️
Aras_bebek1 Deryaderinasel https://imgyukle.com/i/o4m9yQ aynısı oğlumda da var hem alerjisi var hemde egzaması sürekli nemlendiriyorum yoksa çok kaşınıyor. Mustela stelatopia emolyent yüz kremi bize iyi geldi. 😊
Edakerem14 Deryaderinasel benim bebeğimdede aynısından aynı yerde çıktı sürekli kaybolup geri geliyordu süt alerjisi olduğumuzu öğrendik süt alerjisi olabilir
Edakerem14 Deryaderinasel bioderma intensive baume kullanıyorum o geçiriyor yediğime dikkat etmezsem tekrarlıyor ve diyet uyguluyorum suan
Muberraa Bebek egzaması olabilir, benim bebeğimdede olmuştu doktora götürdüm krem verdi ve düzeldi şuan
Sevde123 Deryaderinasel kzıımda olmadı ama bende vardı inşallah yalnızca bi odur. Benim her baharda komple vücudumda o şekilde egzema oluyordu bahar ayı bitince geçiyordu doktorlar ergenliğe grince geçer demişti geçti gerçekten sadece son iki yıldır elimde ve saçımda başladı