nnarcicegi 6 aylık erkek bebeğime yürüteç almayı düşünüyorum ama zararlı olabileceğini söyleyenler oldu. Sizin fikirleriniz nelerdir yardımcı olur musunuz?
mrshavva nnarcicegi ben yürüteç kullanmak istemiyordum ama annem ve kayınvalidem yüzünden aldık 5 ay 13 günlük günde 10 dakika kadar koyuyorum itiraz etsem de iyi oldu diyorum
Ar-As nnarcicegi yoo.. bebeğim 6 aylık yürütece 2 haftadır koyuyorum. Dün 6 aylık oldu. Büyük oğlumuda aynı şekilde yapmıştım. Her denilene aldanmayın. Evin içinde benim peşimden ordan oraya koşturuyor. Muhteşem bişi 😂 bugün mutfakta yemek yapıordum abisiyle odada sandım arkamı bi döndüm yanıma gelmiş bana bakarak gülüp kahkaha atıp koşuşturuyor 🤣🤣 ölürüm ikisinede ya muazzam bi duygu. Sanki 5 yıl önce hiç yaşamamışım gibi 😂🤗
Radikall_Anne nnarcicegi Bende yürüteçe koyuyorum bebeğimi ve çokta memnunum 🌹 Kaç kalmadığı sürece sorun yok ❤
Aybukealtintas nnarcicegi oglum 7 ay 8 günlük yürüteç almadım pek düşünmüyorum da açıkcası annemler çok ısrarcı bu konuda ama ben pek taraftar değilim, doktor da önermedi, ve hep kötü makaleler okuyorm bu konuda, tabikide tercih sizin 🤷♀️
Sedaahmet nnarcicegi ben 8 ayliktan önce koymayı düşünmüyorum. Hatta geçen gün annemle babam yürütec alacaz dediler. Almayin daha erken dedim. Daha 3 aylik oglum. 8 aylik olunca koyarim ancak.🤷♀️😀