mervee161221 Kızlar merhaba. Bebeğim bazı zamanlarda ağzından gaz çıkarırken zorlanıyor çıkarana kadar çok ağlıyor kimyon çayı mı daha iyi gelir rezene mi daha iyi gelir siz hangisini kullanıyorsunuz acaba
Muhammed123 mervee161221 Ben de burada bekliyim artık uykusuzluktan ölmek üzereyim nasıl bir gaz sancısı 😒
1Beybiletto Muhammed123 yarim su bardağı suyu kaynatiyorum içine 1 çay kaşığı kimyon atıyorum o hafif fokurdadimi kapatıyorum sonra içine 2 çay kaşığı şeker atıyorum sonra onu tülbentte süzüyorum ılık şekilde veriyorum bebeğime 2 öğün veriyorum 2 çay kaşığı 1 ögün aksamda 3 kasik veriyorum 2 günde 1 taze yapıyorum
gns_123 Iceceksiniz siz icin bebeginize sakin vermeyin . Kimyon alerjisi olabilir ve ilk 6 ay gic bir gida vermeyin. Cocugum asiri gaz sancili doktora danistim azarladi resmen cahil diye
mervee161221 gns_123 Kesinlikle bebeğe verilmemeli kendim kimyon içiyorum rezeneyi çok önce bıraktım ama doktorum rezene önerdi bazı yerlerde de rezenenin zararlarından bahsediyor benim de kafam karıştı ama kimyonu düzenli içiyorum her gün iyi geliyor gibi
BenimMasalim Kimyon tohumu ya da çekirdeği diye geçiyor çok faydalı, bardağa 1 tatlı kaşığı koyun üzerine de sıcak su ekleyin üstünü bardak altlığıyla kapatın bi 5-10 dakika sonra için