MeteNaz 28minikdnym tavuk organik değilse market tavuğuysa hiç vermeyin. Zararı yararından çok oluyor. Kuzu kıyma daha iyi.
Annesininn_kuzusuu 28minikdnym ben veriyorum tavuğu tavuklu pilav olarak seviyor çorba olarak seviyor haşlıyorum suyuyla etiyle pilav yapıyorum maşallah 🧿 yiyor
28minikdnym MeteNaz kendimiz marketten yiyoruz ama bebek için organik almak istiyorum kuzu kıymaya da geçecez bakalım bu hafta
28minikdnym Annesininn_kuzusuu maşallahhh tavuklu pilav benim ince çizgim bebemle yemek gibi bi hayalim var😂😂😂
28minikdnym Badehandeyldz afiyet olsun ben kendim dışardan yemiyorum tavuk dürümü kendim yapıyorum bebemede yediremem yedirene saygım sonsuz bebişe şifa olsun 🙏🏻
Annesininn_kuzusuu YigitEfeninAnnesii 8. Ay itibariyle pütürlü gıdalara geçiş yapabilirsiniz kuzu kıyma tavuk eti bakliyatlar
28minikdnym YigitEfeninAnnesii 8. Ay yazıyor bende netten 8. Ayda neler verebilirim diye baktığımda gördüm
YigitEfeninAnnesii Annesininn_kuzusuu 6.aydan beri pütürlü veriyorum kıymaya da geçtik 7 aylıkken ama tavuğu bilemedim ya
Sedanindenizi Bebegim 7,5 aylik gecen gun doktoru ile gorusgum tavuk ve tavuk suyuna corbalara basla dedi et ve kemik suyu corbalarina 7. Ayda baslamistim zaten. Tavugu minicik yapip veriyorum suyuna corbayida sebze corbasina bile ekliyorum