AzeriHatice_1326 Selam güzel anneler . Günde kaç kez besleniyor çocuklarınız ? Persentil değerleri nedir ? Benim oğlum 84 santim , 11.2 kilo Günde 4 kez bazen 5 kez besleniyor. Çok hiperaktif
Baby_Mila AzeriHatice_1326 Benim kızımda 24 ayda 84 cm 11.700 dü kilosu şuan 29 aylık. Kızımda aşırı hareketli koşuyor zıplıyor yerinde duramaz ve süt alerjisi vardı. 3 ana öğün ara öğünlerde de meyve çerez organik keçiboynuzu özlü tahıl topları yer ama kilo almıyor çocuk😅
Saitkereminannesi AzeriHatice_1326 3 ana öğün aralarda elma muz isterse veriyorum kuru dut veriyorum cips istiyor veriyorum tartidan korkuyor kilosunu bilmiyorum 🙄
AzeriHatice_1326 Saitkereminannesi Canım sağlıklı büyüsün inşallah . Benim oğlan da tartıdan korkuyordu kocamı tarttım , kendim tartıldım sonra sıra ona gelince o da çıktı
AzeriHatice_1326 Mihranimmm sabah uyanınca genelde omlet yiyor , 2 saat sonra muz yiyor , çorba içiyor uyuyur uyanınca bir kase yine çorba içiyor . Akşam olunca da kek , börek böyle işte su da içiyor
Saitkereminannesi AzeriHatice_1326 yok çıkmıyor zaten eve de tartı almıyorum doğum kilolarim gitti ama psikolojimi bozamam 🤣