Arasanne Kızlar 3 aylık bebeğim var ne yapsam süt artmıyor tahin, yeşillik, yulaf şu hepsı denendi. Hiç göğsümü dolgun hissedemiyorum. Bazı sebeplerden sağarak veriyorum. Destekleyici öneriniz var mı??
Eso3565 Arasanne suuuuuuuuu Beyaz soğan (esim evden eksik etmez)🤣 Ben sürekli bunlari tüketirim ve faydasini oldukca alirim zaten bol su süt yapar ben gün-de 3 4 litre içerim
Betim Arasanne solgar brewer yeast b12 için1 haftada etkisini gösteriyor hem yağlandırdı hem artırıyor doktor tavsiyesidir
mavibozkurt Betim Biraz pahalı ama. Şu an indirimde baktım. İçinde bira mayası var süt yapıcı. Bir de bunu deneyeyim ben.
mavibozkurt Arasanne göğüsler terbiye olunca zaten çok dolgun hissetmezsiniz. Aside tatlısı yapın ben pekmezsiz yapıyorum.bestlak aldım. Kimi pekmeze yumurta kirip yiyor
Betim mavibozkurt detay vereyim size oğlum alerjikti beslenemiyordum üstelik meme reddi yaşıyordum sağarak besliyordum sütümde azalma olunca doktorum önerdi 1 haftada etkisini gördüm.40-50 cc aralığında artış gözlemledim