Eliiifffff Kızım bir buçuk aydır aynı kiloda ve çok güzel yiyen bir bebek yediği halde kilo almıyor. Sabahları yumurta ve lor peynirini bitirir ara öğün irmikli mamasını yer akşam da çorbasını içer ama almıyor almıyor usandım. Ne yapmam lazım
Yoruldum Eliiifffff Kan değerlerine baktırdınız mı hiç ? B12 hemoglobin eksikliği kilo alımını etkiler yüksek oranda
Eso3565 Eliiifffff bizimkide gecen kontrole gittigimizde ayni kilodaydi bizde 7.5 ayligiz dert etmeyin kac kilo bu arada
Kelebek05 Eliiifffff merhaba kaç aylık bizde 6 ayında 7 buçuk aslında sadece anne sütü alıyor ek gıdaya da yeni başladık hiç mama almadı bende biraz takıyorum ama bence sağlıklı olsun lar yeter
ilayda94 Eliiifffff ben de aynı şeyi yaşadım 8 aylık 7400 geldi kilosu 1 hafta sonra kontrole gel dedi demir vitamini değiştirdik ocean bir işe yaramıyormuş. Öğlen çorbalarına kıyma koydum hep sabah kahvaltısında muz labne yumurta irmik karıştırdım ara sıra bir hafta sonra 200 gram almıştı. Bebeğiniz hareketliyse o yüzden alamıyordur. Biz hiç durmuyoruz ben bile kilo verdim minik yavrum tabi kilo alamaz☺️
Kaan01 Bu kilo probleminden neler cektim halaaa cok zayif ve hic kilo almadigi aylar oluyot. Alerji vardi cunku. Bir suru tahlil test sonuc bu. Duzelmiyor