Gizemcaglar01 Kızlar haftaya randevumuz var ama sürekli endişe halindeydim bebeğim çok sık emiyor ama sürekli de bir kusma durumu var sebebi ne olabilir mide reflüsü bu tarz bişey mi yada uyuduğu zamanlar gazı tam çıkmıyor bazen hiç çıkmıyor ondan olabilir mi
Buss2561 Gizemcaglar01 çok sık emiyorsa mide sindiremez haliyle kusar tabi gazda birikir tam çıkarmadan yatırmayın
Eylulllllll Gizemcaglar01 bir şey sormak istiyorum konu ile ilgisiz ama 🙏🏻Benim de 10 günlük bir kızım var . Devlet hastanesinde hangi birime götürmeliyim takip icin . Bir doktorumuz yok . İlk gidişimiz ne zaman olmalı ? Sağlık ocağına gittik bir haftalık iken . 1 ay sonra hepatit asısı icin gelin denildi . 1 ay hic doktora gitmeyecek miyiz dersiniz 🙏🏻
Eylulllllll Buss2561 Didem4957 bir şey sormak istiyorum konu ile ilgisiz ama 🙏🏻Benim de 10 günlük bir kızım var . Devlet hastanesinde hangi birime götürmeliyim takip icin . Bir doktorumuz yok . İlk gidişimiz ne zaman olmalı ? Sağlık ocağına gittik bir haftalık iken . 1 ay sonra hepatit asısı icin gelin denildi . 1 ay hic doktora gitmeyecek miyiz dersiniz 🙏🏻
Didem4957 Eylulllllll yeni doğan olarak randevu alabilirsiniz ama ben randevu bulamadığım için acilden giriş yaptım sizde öyle yapabilirsiniz aynı zamanda süt çocuk polikliniği var yenidoğan olarak sağlık ocağı gibi takibe alıyor sizi isterseniz ondan randevu alın randevusuz olmuyor ama o
Buss2561 Eylulllllll çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümü aylık takip için iyi bi doktor bulabilirsin, zaten kalça ultrasonu da yapılacak şimdiden randevunu oluşturabilirsin
Eylulllllll Didem4957 peki teşekkür ederim kızımın TC si ile mi mhrs den randevu oluşturmam gerek yoksa kendi TC numaram ile mi 🙏🏻🌹gerçekten bilmiyorum kusura bakmayın