Melekderen Merhaba test sonucum pozitif çok eklem ağrılarım var nasıl beslendiniz bu konuda bilgi paylaşımı yapabilir misiniz? Çok teşekkür ederim
Nislina Melekderen eczanelerden c vitamini alabilirsin bol bol su tüket meyve ve çorbalarına ilikli kemik suyu kaynat kat canım çok iyi geliyor ben aşısızım ve çok rahat atlattım ilk gün ağrım oldu o kadar
Yorguun Melekderen bizde karantinadan dün çıktık daha çok soğan sarımsaklı çorbalar yapıp geri herşeyi rutin beslenme tarzında gittik inşallah en hafif şekilde atlatirsiniz
Gzmbzks Melekderen Çok geçmiş olsun. Her gun portakal suyu bol su tükettim kemik suyu corba turşu ve suyunu içmeye ozen gösterdim çorbalara sarimsakli sirke attim kekik çayı tükettim ocean d vitamini ocean c vitamini kullandim kan sulandirmasi icin her gun bir tane bebe asprini içtim
Mucizemveben90 Merhaba bebeklerinize bulaştımı acaba benımde 4.günüm bugün hafif ateşi vardı calpol verdim bende prol ve c vitamini alıyorum 21 aylık ama ateşlenecek diye korkuyorum
Melekderen Mucizemveben90 Kızım 5 gündür influenza çok şükür bugün biraz toparlanmış Ben ayrı bir odada izoleyim