Abdulazim04 Anneler oglum 23 gunluk ve zurekli uyor normalmi sadece acikinca agliyor emziriyom emzirirken uyor oyle sizce normalmi ve uykudayken birsey olur diye korkuyorum
Deletedmom115 Abdulazim04 Çok normal daha küçük ilk ay bebekleri kaldırmakta bile zorluk çekebiliyoruz. Zamanla keşke biraz uyusa diyebilirsin.
Elifsaremmm Abdulazim04 Korkma benim ilk bebeğim ben çok uyuyo diye ağlıyodum😌ama benim kızım emmiyodu bu yüzden sarılığa tutulcak gibi oldu ama koruyup kurtardım çok şükür. Eğer acıktığını bilip ağlıyosa hiç korkma uyusunki büyüyüp gelişsin🤗
Abdulazim04 Deletedmom115 oylemi ne bilim doktorlar diyor surekli uyumasi normal degil diye benimde icime bi korku girdi
Elifsaremmm Abdulazim04 gözlerinin beyazı sararıyo ten rengide aynı o şekilde oluyo canlı renkler göremiyosun acıksa bile uyanamıyo uykuda emziremiyosun benm yaşadıklarm bnlardı zaten doktora götürdük oda ölçüypdu devamlı
Gzmgzm Abdulazim04 uyusun normal sakin uyandirmayin internette bebeklerin aylik minimum uuuma saayleri var ilk ayy 20 saat falan olmasi lazim
Emel_nisa_sude Uyuyor diye emmesini ihmal etme cnm bnm kızımda hep uyuyordu yediler beni çok uyuyor bu çocuk diye şimdi 4buçuk aylık uyumuyor diyorlar🙈
Abdulazim04 Elifsaremmm hmm anladim benim oglum gozleri beyaz Yane bide dedigim gibi zurekli uyor acikinca agliyor sadece bide ten rengi Gayet Iyi sararma yok ben en iyici doktora gosterim