Ankakusu35 Kızlar 17 aylık kızım var sadece üç ay emzik emdi 2 aylık kardeşini emzikli görünce emzik emmeye başladı bir yandan iyi oldu gece rahat etmeye başladım ama bu aralar gündüzde hep ağzında nasıl vazgeçirebilirim? Sizce bir heves midir zorlamayım mı?
metehanmom_ Ankakusu35 vaka en baştan beri emiyor büyüğüm ama kardeşinden sonra daha bağımlı oldu çünkü onda gördükçe aklına geliyor istiyor ve bence heves değil güt gide alışıyorlar benmki de 19 aylık nasıl bırakacak bilmiyorum 🤷🏽♀️🤦🏽♀️
metehanmom_ Ankakusu35 bilmiyorum vala kimisi etkiliyor diyor kimisi emmesine rağmen etkilemedi gayet konuşuyor diyor 🤷🏽♀️Ama küçükler emdiği sürece çok zor bence bırakması çünkü benmki küçüğün emziğini alıyor ona ayrı bir zaafı var
Ankakusu35 metehanmom_ kardeşlerinin ki tatlı geliyor ondan boşta görmesin benim kızda hemen ağzına alıyor ya da kardeşinin ağzına sokmaya çalışıyor😂😂
metehanmom_ Ankakusu35 boşta görmesine gerek yok kız küçüğün ağzında olunca meme memeee diye etrafında geziyor bebeğin kendi emziği yoksa alamazsa ağlıyor kendi emziği varsa da bir eline de onu almak istiyor bir kendi emziğini bir küçüğün emziğini emiyor 🤷🏽♀️ İki türlü de alacak küçüğe de pek vermiyorum o yüzden