DurununAnnesi12 Kızlar yapacağım ikramlar sizce olur mu öğlen olacağı için Peynirli Sigara böreği Çökelekli poğaça Kakaolu ıslak kek Kısır Patates salatası Çocuklar için çikolatalı pankek Tuzlu pastane kurabiyesi
anayimbenn DurununAnnesi12 peynir çökelik biri farklı olabilir mesela yeşil mercimekli sıgara böreği ya da pırasalı patlıcanlı 😂 diğerleri güzel
Deletedmom_26 DurununAnnesi12 Poğaça Peynirliydi Tuzlu kurabiye Tatlı kurabiye Sarma Pasta ve içecek şeklindeydi bizim Kısır yada patates salatası ikisini aynı anda yapmazdım Peynirli börek ve çökelekli yerine birini patatesli yapabilirsin listenden patates salatasını cikartirsin ıslak kekte yapmazdim 🤔 pasta var diye pankekte bilemedim
Edabebek1 DurununAnnesi12 peynirli yerine patatesli olabilir iki peynirli olmamış gibi siz bilirsiniz ama
YazarAnne Bizimki de yarın kısmetse. Bende yaprak sarması kek kurabiye yaptım. Birde mercimek köftesi ve patates salatası yaparım diyordum.
DurununAnnesi12 Deletedmom_26 o zaman patates salatası yerine patatesli poğaça yaparim Kısır yerine sarma yaparım