ofkelisirin Kızlar 5 aylıgız artık sütüm yetmiyor gece uyumuyor meme istiyor kızıyor ne yapmalıyım mama ne almalıyım hiç bilmiyorum günde 2 defa mama vermek istiyorum bana önerir misiniz
Derinmavi ofkelisirin atak dönemi olabilir mi acaba ? Mama kullanımı için doktor önerisi alın daha sağlıklı olacaktır
Hbbknk ofkelisirin mama işi biraz deneme yanılma oluyo aptamil sma hip bunlardan birini tercih edebilirsiniz 250lik mini paket alıp deneyin severse uygun olması için büyük paket alabilrsiniz şuan 1 numara mama alırsınız 6 dan sonra 2 numaraya geçiyorsunuz
Umii ofkelisirin ben bebelac gold kullanıyordum smaya geçtik 300 gr kucuk paketinden alip bi smayi deneyin bizde gaz kabizlik vs yapmadi
ofkelisirin Derinmavi yetmez ve gece uyumazsa görüşelim dedi ama ben Bi öneri istedim sadece doktoru başlayablir demişti
ofkelisirin Derinmavi atak dönemlerinde istmezdia ama doyardı alınca şimdi emiyor bitince istiyor hala sorun bu
sadeturkvatandasi ofkelisirin kaşık maması ek gıdaya geçtikten sonra verin bence şuan sadece formül mama alması uygun sadece anne sütü alan bir bebek direkt kaşık maması alırsa bağırsaklarında problem yaşar.
ofkelisirin sadeturkvatandasi doktor püre başlattı kızım istekli olunca ben kesmiştim ama teşekkür ederim tekrar sorucam doktora