BirAnneBirBebekkkKk Halalles diye bir marka var pahali bir urun alsammi karae veremedim kullanan varmi gercekten faydasini gordunuz mu birde bioblasinn anti stress diye varmis kullanan varmi hanimlar
Tugce_hckrkmz37 BirAnneBirBebekkkKk bn çamterabentin yagı kullnıyorum hem dökülmesi kesildi sacımın hemde uzatmaya basladı
Gunesim48 BirAnneBirBebekkkKk ben kullanıyorum o şampuanı , dökülmeye etkisi oldu mu bilmiyorum ama kafamın içinde yaralar çıkmıştı onlara iyi geldi . Saçlarım daha ışıltılı , şu an 3. Ayında bebeğim saçlarım oluk oluk dökülüyor..
Tugce_hckrkmz37 BirAnneBirBebekkkKk aktarlarda marketlerde var 50 cc olandan norml kullndıgınız bir sampuanın içine döküyorsunuz karıstırıp kullanıyorsunuz bitne kdr
Tugce_hckrkmz37 Gunesim48 şampuana 50 cc koyuyorsunuz yani hepsini yok hayır bırakmıyor sadce sert yapıyor sacı o anlık tabi o birazda kokusu değişik çam kokuyo ama bnm sacım sarı oldugu için kremde sürüyorm ucuna
Gunesim48 BirAnneBirBebekkkKk ben memnunum ama dökülmem var başka bir şampuan kullansam daha fazla dökülmem olur muydu bilmiyorum.. bir yıldır kullanıyorum