Kızlar bebeğim uyku seven bi cocuk değil belkide telaşım bundan. 11,5 aylık. Dün akşam 8 de uyudu sabah 7:30ta uyandı. Kahvaltı hazırlıyordum sanırım sese uyandı cıglık cıglıga. Neyse uykuya döndürmeye 3-5dk calıstım dönmeyince uyandı artık dedim. Kahvaltı yaptık sonra mama yedi hep agladı saat 8:30 oldu tamam dedim uyutayım uykusu var belli. (Nırmalde uyandıktan 3 saat sonra uyur) 1 saate anca uyudu bu süreçte hep agladı ama gözler kapalı. Kapalı olmasa zaten uyutmayacagım ama uykusu oldugu belliydi.Neyse uyusun uyansın kendine gelir dedim 1 saat uyudu yıne gozler kapalı coglık cıglıga agladı. Uykuya döndürmeye calıstım yok. Mama yaptım 200lük mama yedi. Ona ayrı şaşırdım. Daha 2 saat once yumurta mama vs kahvaltı yapmıstı. Şimdi geri uyuttum. Çünkü gözleri hep kapalı ve aglıyor. 11,5 aylık. Atak dönemi değil. Ateşi yok. Sabah 7:30dan beri gözleri kapalı aglıyor ve besleniyor saat 10:30 suan. Desteksiz uyumasına rağmen destek istiyor dalarken şuan. Nolmuş olabilir? Neden bu kdr uyur? Beslenmese şekeri düştü diycem? Çok telaşlandım çünkü asla uyku seven bi bebek değil. Uyku eğitimi vericem diye göbeğim çatlamıştı. Bu kdr uyuması anormal değil mi? Aglaya aglaya uyut beni diyor ki zaten akşam 8den beri uyuyor. Bi sabah 1 saat uyanık kaldı onda da hep huzursuzdu.