gocebebirbayan Adetime 9 gün var. Beta da çıkar mı şuan gebelik bugün hastaneye gideceğim gitmişken baktırmak istiyorum
Bebegimicin1 gocebebirbayan o değişir bence kişiden kişiye ilk çocukta çok isterdim mwrdeyse her liiikiden 2.3 gğn sonra kan testi yaptırırdım adetime saha varken yaptırdığımda değer 8 çıkmıştı şimdi o küçücük dbata değeri 2 yaiındaki yaramaz kuşa döndü bi dene
gocebebirbayan Eylusunannesiii evet ilk gebeliğinde adet günü 46 çıkmıştı ama belki 6 -7 çıkar mı diye düşünmüştüm 🙍🏻♀️
Eylusunannesiii gocebebirbayan az önce bi post gordum 4 gun kala test vermis 97 cikmis deger bilemedim smdi cikar mi acaba🙈
minikoalam gocebebirbayan yaptir valla icinde kalmaisn ben baska bi sebepten dolayi gebelik suphesi varsa bakalim diye kan verdim adetime 4 gün var daha 97 cikmis degerim
minikoalam Eylusunannesiii ay benim o evet 4 gün kala verdim dün 97 cikmis sonucumm hamileyim galiba😁
gocebebirbayan minikoalam aa ciddi misin hayırlı olsun canım darısı da benim başıma inşallah 🙏🏻 ☺️ Baktırayım mı yani bir
minikoalam Eylusunannesiii hayirlisi olsun hakkimda bi kizim var 21 aylik planli sekilde istedim bunu ilk denemede tuttu diye sevincliyim galiba😁