Beyzaylc Günüm bugün pozitif olalı. Kızım 25 günlük 2 gündür ondada zorlu öksürük burun hırıltısı başladı burnunu açıyorum. Ateş yok. Ama o öksürdükce içim acıyor. Emziriyorum her istediğinde huysuzluk başladı. İyi olması için ne yapabilirim
Berus Beyzaylc bence en kısa zamanda bi doktora gidin o size yön versin. Eve hava cihazı alın sonra. O rahatlatır. Çok geçmiş olsun
rla Beyzaylc aynısı bizde var öksürünce cigerim kopuyor resmn😔 korkuyrm doktoru aradm ilaç adı söylddi aldım inşllh şifa olr sennki kücük daha emzir bol benmki 17 aylık bide canım sende hangi belirtiler var ck gecmis olsn
Fatma8988 Beyzaylc sarımsak yutun ve bebeğin d vit miktarını arttırın. Bunu her hastalık döneminde yapabilirsiniz
Beyzaylc Berus Aradık, covid birimine yönlendirdi. Orayıda aradık. Hiçbiri beş para etmez. Bebek bu bir şey yapılmaz emerek atlatacak gözü ile bakıyorlar. Ama her öksürdüğünde ben kötü oluyorum
Cocuklarimm12344 Beyzaylc canım yarım paranox fıtıl atabılırsn onu rahatlatır huzurszluğunuda alır birde buhar makinesı alın