Glittery Iyi geceler herkese, 1 yasindaki kizimin sol ayagi yururken ice basiyor. Haftaya doktor randevumuz var ama korkmali miyim randevuyu erkene cekmeli miyim tecrube eden varsa diye sormak istedim. Bu arada 10.5 aylikken yurumeye basladi.
Elisam16 Glittery benim kızımda da var aynı sorun 16 aylık doktoruna yazıp sordum normal dedi 2 yaşına kadar düzelmezse o zaman ortopediye götürürürsunuz dedi
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Glittery 2,5 yaşındaki kızım için ortopediye gittik bu sebeple. Evet bir ice basma durumu var ancak 1-2 seneye düzelecektir dedi. Düzelmez ise ayakkabı içine tabanlık kullanımı öneririz dedi takıl edelim dedi. Şuan küçük tabanlık kullanmak çok zor olur dedi ortopedi doktoru. Endişe etmeyin. Zamanla düzelecektir. İçi dolgulu ve doğusu yumuşak değil sert olan ayakkabıları tercih edin yeterli dedi.
Glittery AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ben de haftaya goturdugumde soracagim kesin. Gordukce moralim bozuluyordu. Tesekkur ederim yorumunuz icin icim bi nebze daha rahat etti