Senemsedat133 Abes gelecek ama ben hiç hamburger yemedim ya hele burda çıkan reklam iyice canımi sıkıyor en kısa sürede yemem gerek arasındaki köfte mi sarı olan şey ne
Filtrekahvelianne2 Senemsedat133 midye hiç yemedim yemem de karides ahtapot ıyyy gece gece ay ben şuan niye Nutella ekmek yiyorum Allah beni ne yapmasın
Ohaezgi Senemsedat133 sakatat ve balık harici diğer balık çeşitlerini yemiyorum. Ha birde kaşar peyniri asla yemem bişeyin içinde falan çıkarırım midem bulanıyor o böyle uzuyor ya öğğğğ🤮
Elifnuronuk Arasındaki sarı şey cheddar peyniri beybi Kaşar peyniri gibi Bir şey 🤣 çoğu deniz ürünlerini yemedim bende hiç ahtapot karides levrek yengeç filan hiç aram yoktur zaten öyle işlerle 🤣
dlrkrn @Senemsedat133 canım özgür irademle hamgurber yemiyorum.Görüntüsü midemi bulandırıyor 🙄 bir de kelle paça ve işkembe gözüm görmesin
mavibozkurt Midye. Ölsem ağzıma sürmem gibime geliyor. İzmir’den gelirken kiloyla alırdı arkadaşlar yalvarsalarda yemedim. Tamam içindeki pilav da pilavın yanında sümük gibi bir şey var🤭😂 ki ben sakatat kemik iliği işkembe paça damar yerim…
Ohaezgi mavibozkurt ay kıııız sakatat işkembe yiyosan midyeyi her şekilde yersin😂 sümüksü gibi yumuşak değil tavuk eti gibi aynı ben çok severimmm offff ağzım sulandı vallahi😂
Prensimmm52 mavibozkurt onları yiyen midyeyi gömer o zaman kıızzz midye bir yesen üf bak canım çekti gece gece 😂😂
Serife00 Balık ve midye harici deniz ürünleri yemedim et ve sakatat türü hepsini yedim 😅 fastfood tarzı da hepsini yedim kfc yememiştim onu da geçen hafta cumartesi yedim 😆
Prensimmm52 Senemsedat133 ciğer ve işkembe ben bekarken annem benim evde olmadığım arkadaşımda kuzenlerimde falan kaldığım gün anca pişirirdi yoksa afedersiniz ama kokusundan direk kusuyordum 🤦♀️ eşimde kurban bayramında sabah sabah gelmiş bana ciğer kavursana demişti git annene o kavursun dedim ve lavaboya koştum eşimi de annesine gönderdim😂😂
ZMK Senemsedat133 mc donals burger kingte ki hamburger dedikleri şey hamburger değil asıl hamburgercilerden bir kere ye mükemmel yapıyolar.