Mihrimahim16 Kızım 3 ay 15 günlük Yavrum kuzum en geç Saat 11 de uykuya dalan bebişti.. Bu gece birşeyler oldu Uykuya dalamıyor .. 4 ay atağı olabilir mi ? Bugün gündüz hiç uyumadı..????
Kadernur Mihrimahim16 daha yeni bende post actim bununla ilgili sizin yine bir gun olmuss 3 ay 19 gunluk oglum 3 gundur ne gece ne gunduz uyumuyor ya
Mihrimahim16 Ayyyy derdime bir çare kızlar 😭😭😭Millet başka postlar da, bense burda derdime derman arıyorum…
minabebek Mihrimahim16 kız kimse olsa ne yapacak bir gün gelir iki gün gelir ve şimdiki bebekler fena anasını babasını danasını dıdısını çok güzel ayırt ediyorlar 👶🏻annem beni uyutacak arkadaş 🤣🤣atak olabilir
Mihrimahim16 Deletedmom4440 Eşimin memleketindeyiz ama yalnızız 😩 Kayınvalide bebek bakmayı bilmiyor birde sürekli grip oluyor birşeyler oluyor işte. Kendi kendime bakıyorum bebeğime 😩 Senin bebek kaç aylık canım?
Deletedmom4440 Mihrimahim16 Allah yardımcın olsun ya şu 6 ayı devir yavaş yavaş düzene girecek az kaldı
Mihrimahim16 minabebek Kendi Çevremden çok uzağım yardım edenim bol olurdu emin ol… annanem annem halam Amcamın kızı arkadaşlarım kuzenlerim … Temizliğimede yardım edenim olurdu bebeğime bakanımda olurdu….